What's new

Informacije o serveru

There are players on play.rebirthofbalkan.com

Arstegall

Active Member


Ime Servera: Rebirth Of Balkan
Web Adresa: www.rebirthofbalkan.com
IP Adresa 1: 178.33.34.224
IP Adresa 2: play.rebirthofbalkan.com
Fb Stranica: http://www.facebook.com/robminecrafters
Trailer: http://youtube.com/watch?v=HhcEg8yV00M#
Teamspeak 3 IP: ts3.crohq.org


Općenito o serveru

Rebirth of Balkan je jedan od prvih balkanskih Minecraft servera, nastao u 6. mjesecu 2011. godine. Slobodno se može reći da je RoB kolijevka Minecrafta na Balkanu. Više informacija ćete saznati registracijom na forumu :)

Spawn

Spawn se do sada razlikuje od ostalih, zato sto nigde nije wand koriscen vec samo voxel i rucno pravljenje svega. Spawn se nalazi na cepelinu iznad planine, dok su kucice ispred ''Info House'', tacnije, u tim kucicama se nalaze informacije o serveru, komandama i drugo.Games/Igre
-Oduvek na nasem serveru se nalazila samo arena i ponekad HG, a sada na novoj mapi, dolaze vam razni MiniGameovi koji ce Vasu igru uciniti znatno zanimljivijom. Nema nikakvog prelazenja sa jednog na drugog servera, vec sve samo na jednom, optimizovano tako da se sve uklapa bez ikakvih bugova. Na raspolaganju imamo, Hunger Games, Paint Ball, Hide'n'Seak, ArenaPVP, Arena EpicBoss. Za ubijanje EpicBossa dobija se 20dijamanta i neki obicni dropovi.


Dodaci
-Minecraft kao igra, najveci deo vremena oduzme kopanje, pa smo dodali SHOP sa mnogo manje itema no sto je bilo, tako da iteme sada zaradjujete kao da je server u SinglePlayeru, u ponudi je samo protekt, sponge 21x21x21 i neke osnovne sitnice kao sto su glass, monster eggs itd.

Lefteri/Military
-Da bi igra jos vise bila zanimljivija, uveli smo sistem Military Base, tacnije policiju. To je kao neki posao koji ce da vodi racuna o serveru, o igracima koji krse pravila. To takodje mogu biti i obicni igraci, ali samo odredjeni igraci koji nece da iskoriscavaju svoju poziciju. Imaju komandu JAIL, da zatvore igraca na odredjeno vreme i takodje da ga oslobode. Nadam se da ovo jos niste nigde videli.


Kraj
-Ovim putem se zahvaljujem celom staff teamu koji je izdvojio vreme za izgradnju mape i zahvaljujem se igracima koji su toliko godina vec sa nama. Bez vas RoB ne bi bio ovo sto je sada.

Opis prvotno napisan od undeRa,a nadopunjen od Arstegalla.
 
Top