What's new

Dado

There are players on play.rebirthofbalkan.com

Status
Not open for further replies.

LickeyV2

New Member
Vaš nick na serveru: DikAndDuritos
Razlog žalbe: Prosao sam u nether i ubio sam gabrijela te sam milju skinio na 1-2 srca te se miljo logout. Cekao sam ga oko sat vremna. Da bi dado dosao i tpao ga na spawn. Nijedno pravilo nisam prekrsio te zelim miljine iteme i unban
Dokazi[OBAVEZNO]: .
 

LickeyV2

New Member
Odg: Dado

Otvorenje Reallistic Vanille će biti u petak, 13.7.2018. u 20.00. Vanilla neće sadržavati WhiteListu te ćemo svi igračima dopustiti da igraju Vanillu. Vanilla će biti na Hard modu uz neke realne događaje koje ću pojasnuti u nastavku posta. Također će biti omogućen i PvP na serveru, osim na spawnu gdje neće biti moguće se PvPati. ;)
Pravila su da je zabranjeno varanje
 

xXdadoXx

Be a Savage!!
Odg: Dado

Ja sam tebe tp na spawn, ne njega, a i kodex servera jasno govori šta se smije, a šta ne.
Ti njemu nisi dopuštao da igra i ometao si ga u radu.. http://rebirthofbalkan.com/Minecraft/index.php?topic=7926.0 (Stavak 4 ponovno pročitaj)

Ne smiješ to raditi. Ako nisi znao, spawn kill je ZABRANJEN te si bio kažnjen banom od 24h.

Toliko od mene. ;)
 

Rega294

...
Staff member
Odg: Dado

Ukoliko je miljo u sred pvpa izasao sa servera, miljo je kriv i treba biti kaznjen. Sad sve zavisi kako je bilo
 

LickeyV2

New Member
Odg: Dado

Prosli su kroz nether i ja sam ubio jednog a milju skinio na par srca i on se logut kodak a ovaj 4 stavak se odnosi na spawn killanje nekoga kod homea ( kreveta). Kako sam ga spawn killao u netheru?
 

JaVolimKatarinu

Administrator
Staff member
Odg: Dado

Haranje serverom i namjerno ubijanje igrača, jer ti se nikakav drugi način igre ne sviđa se po meni treba kazniti totalnim izopćenjem sa servera. Pogotovo jer se radi o, trenutno, Vanilla serveru.
Spawn kill nije, ali upravo zbog te Vanille nema CombatLoga na serveru i teoretski gledano, on je se logout da bi se spasio. Što ja opravdavam. Roamanje po svijetu radi ubijanja igrača koje je ničim izazvano, jer je tebi svaki drugi način igre dosadan.
Ovo je već druga ili treća žalba na Lickeya i njegovo ponašanje u zadnjih par dana, koje je prešlo sve granice. Ti ako želiš ostati na serveru, ok nema problema, ali ne smiješ to nastaviti raditi. Ako planiraš nastaviti to raditi, možeš slobodno obrisati MC, jer ću se ja potruditi da više ne dobiješ priliku ući ni na kakvu mapu od Rebirth of Balkana.

Ja ću stati na stranu i milje i dade i svakog igrača koji se bude žalio jer mu neki drugi igrač ometa njegovo igranje na serveru.
 

LickeyV2

New Member
Odg: Dado

Mos slobodno ban jer nema poante igrat. Na 5 accova sam dobio permu bez razloga zato sam i poceo ubijat.
 
Status
Not open for further replies.

Top